ei seksiä avioliitossa


Anna Mun Olla Nainen : Miksi odottaa seksiä avioliittoon saakka?

ei seksiä avioliitossa

Toisen mies ei ole halunnut seksiä/yhdyntää vieläkään kertaakaan ja naimissa 4 vuotta. Itse en tuollaiseen ""säästämiseen"" voi uskoa, kun näen tuskan ja mitä se tekee rakkaille. Avioliitossa tulee olla onnea ja rakkautta, sellaiseksi tarkoitettiin. Voin vannoa liiton valan vasta kun tiedän kenen kanssa sen teen.

Parisuhde ei ole seksiautomaatti - Right to Choose

ei seksiä avioliitossa

Ei parisuhdetta voi olla ilman seksiä, se on fakta. Läheisyys, luo kiintymystä, johon seksi kuuluu. Se vaan on niin, että naiset varmaan selviävät ilman seksiä, mutta tuskin mies. Vaikka tekee kotityöt, auttaa, keittää, siivoaa, ei saa edes halia saatikka suudelmaa, seksistä puhumattakaan.ilman ei tule mitään. Kohta 3 vuotta.

Näin seksi loppui parisuhteessa

Sellainen minä olen, vaikka haluaisin kovasti kiihottua helposti ja harrastaa paljon kuumaa seksiä, kroppani vaan ei ole samaa mieltä, en vain syty. Syö itse pullaa kun ei todellakaan ole nälkä, ei se nyt niin hyvää ole että sitä mielellään usein söisi väkisin vaikka ei jaksa.

Seksi kuoli avioliiton ja lasten myötä – ”Velvollisuudesta

ei seksiä avioliitossa

Alussa seksiä oli monta kertaa päivässä, kunnes se vuosien kuluessa väheni ja nyt viimeisestä kerrasta on 4–6 kuukautta. Välillä tekisi mieli, mutta kohdennan ajatukseni töihin, harrastuksiin ja muksun kanssa liikkumiseen ja oloon. Ja näin loppujen lopuksi ei sitä seksiä enää jaksaisi, vaikka olenkin mies.

Seksi ja parisuhde - Aihe - MTVuutiset.fi

Mielestäni seksiä ei ole ikinä pakko harrastaa, missään suhteessa, jos ei halua. Jos halua tyydyttää toisen tavalla tai toisella, hienoa, mutta seksiä ei pitäisi nähdä pakkona tai velvollisuutena. Sen pitäisi perustua vapaaehtoiseen haluun tuottaa toiselle nautintoa.

Miksi seksiä kannattaa harrastaa vain ja vasta avioliitossa

Rehellisyys kuuluu mielestäni parisuhteeseen. Jos syyksi ei paljastu joku korjattavissa oleva asia eli on kyse erilaisista seksin tarpeista, mieti mitä sinä haluat loppuelämältä. Ei toista ihmistä voi manipuloida omaan kaavaansa. Suuntaan eikä toiseen tässä asiassa. Tiedän liiton, jossa on oltu avioliitossa 20v ilman seksiä koskaan!

Ei Seksiä Avioliitossa - Image Results

En väitä, että seksin odottaminen avioliittoon sinänsä takaisi hyvän seksielämän tai päinvastoin, mutta uskon, että se luo paremmat edellytykset sille. Uskallan väittää, että todella hyvää, syvää ja kokonaisvaltaista seksiä ei ole kuin avioliitossa, johon molemmat puolisot ovat sitoutuneet koko elämäksi.

Hyvää seksiä - ei ongelmia avioliitossa? - Seksi & Parisuhde

Parisuhde ei ole seksiautomaatti . Muistinko olla itseni herra, muistinko tehdä niin kuin tahdon? (Jannika B. Itseni herra) Se, että seurustellaan tai ollaan avioliitossa, ei oikeuta kumppania päättämään, milloin sinä haluat seksiä tai millaista seksiä haluat.

"Miksi emme enää harrasta seksiä?" - avioliitossa elävät

ei seksiä avioliitossa

On taloudellisia sitoumuksia, yhteistä velkaa, lapsia, joiden elatuksesta on velvollinen vastaamaan, sukujen välisistä suhteista, verkostoista jne. Ne, jotka ehdottavat heti eroa, jos seksiä ei ole, ovat aika yksinkertaista porukkaa. tai sitten niin köyhiä, että saavat jo muutenkin kaikki sossuntuet valmiiksi olivatpa aviossa tai eivät

seksiä avioliitossa | Keskustelu | Anna

ei seksiä avioliitossa

Jospa ei nyt nimellä ”Tämä on sitä myötä-ja vastamäkeä”Kaikkien mielestä seksittömyys ei ole syy erota.”Seksi ei ole syy jättää puoliso tai perhe. Olemme olleet avioliitossa kahdeksan vuotta ja seksi päättyi kolme kuukautta häidemme jälkeen. Seurustelimme ennen avioitumista nelisen kuukautta ja seksiä oli useasti.