emätin haisee pahalle


Seksitauti - Justwearit.fi

Alapään haju vaihtelee yksilöittäin. Ominaistuoksun lisäksi hajuun saattavat vaikuttaa muun muassa kuukautiskierto, -vuoto ja esimerkiksi hikoilun määrä. Entä jos alapää haisee pahalle? Milloin alapään hajusta tulisi huolestua? Kysyimme asiaa Terveystalon gynekologilta ja seksuaaliterapeutilta Jonna Saloselta. 1. Haiseeko terve

Pahanhajuinen valkovuoto | Keskustelu | Anna

emätin haisee pahalle

Mikä avuksi, kun jo parin tunnin suihkussa käynnin jälkeen alapää alkaa haista? Lue asiantuntijan vastaus.

Keskustelu - pahan hajuinen emätin ? | Terveys | ET

emätin haisee pahalle

Alapää haisee jälleen kalalle. ällöttävää. haiseeko muillakin jotka on harrastanu seksiä illalla eikä oo jaksanu käyä peseen spermoja vaan ne on jääny emättimeen muhimaan..?? Täällä ihan karmeet hajut, toissa iltana sekstattiin ja kauheet lempat oli eilen. vielä tänäänkin haiskahtelee

Keskustelu - miksni naikkosen vagina haisee kalalle | Vapaa

emätin haisee pahalle

"eli miksnikä naisnen vagina tuoksuu kalalle aina sillon tällön siis ei pelkästää pahalle vaan ihan suoraa kalan haju siitä tulee.". "Oletko huomioinut sen mahdollisuuden, että kala haiseekin joskus naisen vaginalle?".

Haiseva alapää - Naistentaudit - Suomi24 Keskustelut

Mitä tehdä, jos alapää haisee? 3.9.2015. Yleensä alapään vesipesu kerran päivässä riittää pitämään olon raikkaana ja hajuttomana. Mistä outo alapään

Terveyskirjasto - Duodecim

Aivan normaalillehan tuo tilanne ei kuulosta, kerroit muun muassa että virtsaaminen sattuu ja valkovuoto haisee pahalle. Suosittelen että varaat ajan pikimmiten gynekologille tai omalle lääkärillesi asian selvittämiseksi. Seksitaudit tarttuvat suojaamatomassa emätin- tai anaaliyhdynnässä, tai suojaamattomassa suuseksissä.

Paha haju yhdynnän jälkeen - Naistentaudit - Suomi24 Keskustelut

Täytyy kyllä tuohon ylempään mokaan liittyen ihmetellä että mistä tuo “emätin haisee kalalta” -uskomus on oikein peräisin. Onko miehillä surkea hajuaisti vai deittaileeko ne jotain merenneitoja? Siitä, että hyvin yleinen ja yleensä aika vaaraton emättimen pöpöjen epätasapaino aiheuttaa yhtenä oireena nimenomaan kalanhajun.

Mitä tehdä, jos alapää haisee? - Vagi-C

emätin haisee pahalle

"Emätintä ei kuulu koskaan pestä. Ulkoiset sukuelimet kerran päivässä miedolla, siihen tarkoitetulla pesunesteellä. Ei ole vaikeaa.". "Hupsis,empäs ole osannut pestä pimpsukkaanikaan oikein..

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

jos Pahalle haisee. Kalakeitto tuoksuu hyvälle, samoin uunilohi. Aloittaja sanoo että haisee kalalle. Ei kala ole pahanhajuista, eihän sitä söisi erkkikään muuten. Ruåttalaiset syö jåpa hapansilakkaa. :)) ja herkuksi sanovat. tuåksuuko ruåttalainen emätin herkulliselta surströmmingiltä, va säger Du?

Kysy naiselta! | sivu 1588 | Pakkotoisto.com

Onko ihan normaalia, että emätin haisee pahalle, ja jotenkin erilaiselle yhdynnän jälkeen, vaikka olisi käynyt kunnolla suihkussakin sen jälkeen?

Feissarimokat – Mammapalstalta päivää, osa 18

Jos se emätin sisältä haisee, niin silloin kallistuisin bakteerivaginoosin puoleen. Enin haju genitaaleissa tulee naisella niistä rauhasista limakalvossa klitoriksen tienoilla, ihan kuten miehillä terskan ympäriltä. Itse emättimen ei pitäisi haista mitenkään läpitunkevasti.

Pahanhajuinen valkovuoto | Keskustelu | Anna

Jos haisee tosi pahalle niin voi olla tulehdus, joten voi vihjata, että lääkärissä käynti olisi paikallaan. Ei siihen täällä palstalla marina auta. Pahat tulehdukset saattavat aiheuttaa esim. lapsettomuutta jne. jos niitä ei hoideta.