esiaviollinen seksi raamattu


Esiaviollinen seksi - jnmstudies.com

Kuvattu Kangasalan seurakunnan nuortenillassa 11.2.2012. This feature is not available right now. Please try again later.

Esiaviollinen seksi = synti? - Raamattu - Suomi24 Keskustelut

Raamatussa edellytetään monessa kohtaa, että puolisot menevät naimisiin neitsyinä. Tämä ei ole mahdollista, jos ollaan ennen häitä harrastettu seksiä. Esiaviollinen seksi tulevan puolison kanssa on aivan yhtä paljon syntiä kuin esiaviollinen seksi kenen tahansa muun kanssa. Raamattu ei tee näiden välille mitään eroa.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Raamattu ja esiaviollinen seksi Viesti Kirjoittaja Utelias_123 » 26.07.2007 15:38 Kuten varmaan kaikki tämän foorumin lukijat tietävät jehovan todistajat eivät salli jäseniensä harrastaa esiaviollista seksiä.

Onko suuseksi oikeasti seksiä? | Nuoret kysyvät

esiaviollinen seksi raamattuYhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskusten raportin mukaan noin puolet tutkimuksessa haastatelluista 15–19-vuotiaista sanoi harrastaneensa suuseksiä. ”Jos puhut [suuseksistä] teini-ikäisille, he sanovat, ettei siinä ole mitään ihmeellistä”, toteaa Sharlene Azam, kirjan

Esiaviollinen seksi ja itsetyydytys, sekä kristillinen

ERÄÄN selvityksen mukaan lähes 90 prosenttia teini-ikäisistä katsoo, että esiaviollinen seksi ei ole väärin, jos osapuolet rakastavat toisiaan. Samanlainen ajattelutapa heijastuu mediasta, joka suhtautuu siihen usein suvaitsevasti. Televisiossa ja elokuvissa on aivan normaalia, että romanttiset tunteet johtavat sukupuolisuhteisiin.

Esiaviollinen seksi

Esiaviollinen seksi ja itsetyydytys, sekä kristillinen seksiopas- mitä mieltä? Sekä uskovat että ei-uskovat saavat vastata. Vaikka itse olen täysin uskova, en näe esiaviollisessa seksissä yhtään mitään pahaa, en myöskään itsetyydytyksessä.

Esiaviollinen seksi

Raamattu kehottaa pidättymään seksistä ennen avioliittoa. Aviopuolisoiden välinen seksi on ainoa seksuaalisten suhteiden muoto, jonka Jumala hyväksyy (Hepr. 13:4). Aivan liian usein me keskitymme seksin viihdyttävään puoleen tunnistamatta siihen liittyvää suvun jatkamisen osa-aluetta.

Avoliitto ja esiaviollinen seksi Raamatun valossa -- Mari

Joissakin kulttuureissa suhtaudutaan suvaitsevasti naimattomien aikuisten välisiin sukupuolisuhteisiin, jos molemmat ovat niihin suostuvaisia. Paikoin suhtaudutaan suopeasti myös naimattomien nuorten seksuaaliseen kanssakäymiseen. MITÄ RAAMATTU SANOO? Raamatussa joistakin naimattomien välisen

Raamattu ja esiaviollinen seksi - Veljesseura.org

esiaviollinen seksi raamattuNiin, siellä valistus on sitä, että täysi kieltäytyminen on ainoa ehkäisykeino Telkusta tuli yks dokkari (en muista kanavaa tai sen nimeä nyt), jossa käsiteltiin tätä "ongelmaa", ja siihen perustui mun kommenttini.