hyvää seksiä avioliitossa


Näin seksi loppui parisuhteessa

Olemme olleet avioliitossa kahdeksan vuotta ja seksi päättyi kolme kuukautta häidemme jälkeen. Seurustelimme ennen avioitumista nelisen kuukautta ja seksiä oli useasti. Puoliso sairastui vakavasti ja seksikin katosi raskaiden hoitojen ja kuntoutuksen myötä.

Seksi avioliitossa - Avioliitto - Suomi24 Keskustelut

hyvää seksiä avioliitossa

Avioliitossa ei miehen kanssa halut kohdanneet, tai mies ei mua tainnut haluta kun haki seksinsä muualta. 11 vuotta yhdessä sinniteltiin enkä voi sanoa koskaan nauttineeni seksistä hänen kanssaan. Mutta avioliitto olikin paljon muuta kuin pelkkää seksiä.

Seksitön avioliitto, virallisesti | Oma elämä | Juttutupa

Kaikki sellainen seksi, joka ei tapahdu avioliitossa, on Raamatun mukaan yksiselitteisesti syntiä, oli se sitten seksiä harrastavien ihmisten mielestä kuinka vastuullista tahansa. Asian voisi muotoilla myös niin, että vain avioliitossa harrastettava seksi on vastuullista, mutta mikään muu seksi ei sitä ole.

5 miestä puhuu suoraan seksin puutteesta – Kalle, 38: ”Kuin

hyvää seksiä avioliitossa

Eräässä Kinsey-instituutin tutkimuksessa otettiin selvää siitä, kuinka paljon ihmiset harrastavat seksiä avioliitossa keskimäärin heidän ikänsä huomioon ottaen. Vaikka nämäkään luvut eivät ole absoluuttisia totuuksia eikä niistä kannata kantaa huolta, antavat ne jonkinlaista osviittaa siitä, kuinka paljon ihmiset todella

25 asiaa, mitä naiset rakastavat eniten vakaassa

hyvää seksiä avioliitossa

Olisit onnellinen. Sulla on hyvä suhde ja uskotko että sinun posket punoittavat ja kasvosi loistavat kokopävän. Minulla huonosti ja välllä ihan suututtaa kaikki. Mies 49v minä 55v silti ollut hyvää normi seksiä noin 4 vuotta vaihtelevin aktiivisus välein.

Vapaan seksin ansa | Seksi-Suomen Historia | yle.fi

Olen varma, että suhde olisi parempi jos olisi seksiä, mutta jotenkin pitkän tauon jälkeen on hyvin vaikea sitä taas aloittaa. Vähän samalta tuntuu kuin pitäisi jonkun kanssa harrastaa seksiä ensimmäistä kertaa. Jännittävältä ja vaikealta. Yhdessä silti olemme edelleen.MuhBuh. Elin 18 vuotta seksittömässä avioliitossa.

seksiä avioliitossa | Keskustelu | Anna

"Mikä on normaali määrä avioliitossa? Kenelle 1xvko on paljon? Ihmettelen, jos tuon on normaali määrä, sillä mielelläni niitä kertoja lisäisin." Jos kuulisit, että muilla on harvemmin, tekisikö se sinut tyytyväisemmäksi? No hyvä, meillä ei ole ollut seksiä vuosikausiin. Se on ihan normaalia.

Tumputtavatko kaikki miehet | Keskustelu | Anna

hyvää seksiä avioliitossa

Silloin tällöin, ehkä kerran muutamassa kuukaudessa, ex-vaimonikin halusi seksiä ja se sopi minullekin aina. Seksi oli hyvää molemmin puolin. Tuossa loppuvaiheessa halumme olivat hyvin epätasapainossa – tyypillisesti toki. Suhteen alussa, kymmenen vuotta aiemmin, seksiä oli yleensä joka päivä, tilaisuuden tullen vaikka missä.

Hyvää Seksiä Avioliitossa - Image Results

hyvää seksiä avioliitossa

Sataprosenttisen täydellistä avioliittoa ei olekaan. Jokaisessa parisuhteessa on ongelmansa. Joillakin pareilla ongelmat ovat lähinnä kosmeettisia, joidenkin taas ovat niitä tavallisempia.

seksi avioliitossa - Avioliitto - Suomi24 Keskustelut

hyvää seksiä avioliitossa

Toisen mies ei ole halunnut seksiä/yhdyntää vieläkään kertaakaan ja naimissa 4 vuotta. Itse en tuollaiseen ""säästämiseen"" voi uskoa, kun näen tuskan ja mitä se tekee rakkaille. Avioliitossa tulee olla onnea ja rakkautta, sellaiseksi tarkoitettiin. Voin vannoa liiton valan vasta kun tiedän kenen kanssa sen teen.