kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä


Kaikki muu menee päin vittua paitsi kyrpä - Sinkut - Suomi24

kaikki menee päin vittua paitsi kyrpäIdea ilmaisusta ”Mitä vittua kun taas vasemmistoliiton ja Long Playn toimittajan Hanna Nikkasen mukaan ”MV-lehden kaltaiset verkkojulkaisut tahkoavat nyt. ylilauta mitä vittua nyt taas. ensi treffien tekeminen. yliopistotyttö seksi. oulun maatalous ei k maataloutta vittu. kun kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä meei. vitun keekki

ylilauta mitä vittua nyt taas - pirkanmaanlehtipaino.fi

kaikki menee päin vittua paitsi kyrpäkyttää ku mykkä vittua se joka valkkaa, runkkaa uppoo ku vanhaan ihmiseen kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä #95. heh, 06.10.2009. Ilmoita asiaton viesti.

auttakaa lasta hädässä | Tumblr

http://www.kauppalehti.fi/4/0x1001907ac/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=3033 Huonona päivänä kaikki menee päin vittua - paitsi kyrpä.

Hauskoja sanontoja tms? | sivu 4 | Keskustelu | Kaksplus

Voi helvetin perse kaikki menee päin vittua saatana! Voi helvetin perse kaikki menee päin vittua saatana! Skip navigation Sign in. Search. Loading Close. This video is unavailable.

Juoksumatolla

Vituttaako? Kerro se koko maailmalle. Vittu. Mikäkö vituttaa? NO KUN KAIKKI MENEE PÄIN VITTUA PAITSI SE SAATANAN KYRPÄ

Vituttaa: Aina, kun yrittää jotakin, niin se menee

Kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä. Lähti yhtä nopeesti ku homo pillusta. Vituttaa niin että vois niellä fresbeen. Voi isäkissan vittu. Voi kyrpä vitun jyrä ja paska vitun paavo. Iski kuin Danny teinin. Eniten vituttaa kaikki. Parempi paska housussa kuin polvitaipeessa. Ei pidä mennä nenineen sinne missä muut on ollu munineen.

Kuolemattomia sanontoja | Page 12 | Pakkotoisto.com

kaikki menee päin vittua paitsi kyrpämeneekö varmasti ihan päin vittua TULE LAPPIIN SIINÄSEON Ei ne naiset ole varattuja muuta kuin jutuissaan, sinulta vaan puuttuu se mitä naiset odottavat, ilmeisesti ulkonäkösi, tai liian selvä näyttö että olet vain p-puutteessa, ei sellaine toimi kuin riittävän kännissä olevaan, tai tautiseen.

Taittuiko nyt kurssinousu? | sivu 5 | MuroBBS

<smuge-> Kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä. 2. 10.01.14 08:43 <Liian vanha> Tiettävästi Suomessa ei ole koskaan alkoholi jäänyt juomatta sen takia,

Kaikki menee päin vittua - Yhden yön jutut - Suomi24

Aina, kun yrittää jotakin, niin se menee ihan päin persettä. Vittu, jos yhden asian sais tehtyä hyvin, niin ehkä se itsevarmuus nousisi, mutta ei. Kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä!

Kaikki Menee Päin Vittua Paitsi Kyrpä - Image Results

kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä"kaikki muu menee päin vittua paitsi kyrpä" En jaksanu selata koko ketjua läpi, joten on varmaan vanhoja. - Lähti kun kuppa Töölöstä