klitoris huppu


Category:Clitoris - Wikimedia Commons

klitoris huppu

Tästä on irroitettu kokonaan sen pääty jossa oli ihan pieni nippa. Sen tilalle on kiinnitetty (varmaan liimattu) melko paksuseinämäinen letkun pala. Siis tämän putkilon päälle. Tämä juuri nojaa häpykielen ympäristöön, jotta itse klitoris sen huppu pääsevät imeytymään putkiloon ilman verenkierto-ongelmia.

Klitoris Huppu - Image Results

Kuvitteletko tuntevasi naisen sukuelinten anatomian? Yllättävän moni nainenkaan ei pysy kartalla, kun eteen lyödään kuva omista rakenteista. Jutustamme voit tarkistaa, kuinka hyvä tietämyksesi on.

Clitoris - definition of clitoris by The Free Dictionary

Paremmin esillä oleva klitoris vapauttaa partnerin kädet muihin puuhiin, kun ei tarvitse vetää huppua auki ja ovat muutekin esteenä klitan kanssa peuhaamisessa. Maukkaita lipomisia! Tuli mieleeni, että jos ja kun "huppu"halkaistaan, niin sen jälkeen klitsko on koko ajan paljaana ja altistuu pikkareiden tms.hankausärsytykselle.

Klitorislävistys. Kokemuksia? Kuvat ei herkille | sivu 2

Klitoriskiihottimet kategoria sisältää lähinnä naisille tarkoitettuja klitoriskiihottimia sekä erilaisia klitorisvibraattoreita. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu erilaisia kiihotusvoiteita, jotka lisäävät seksuaalista halukkuuttasi ja helpottavat orgasmin saantia.

Klitoris/vagina pumppu??? - Seksivälineet - Suomi24 Keskustelut

Elegantti, ranskalaisen valmistajan L'Amourose Vera Ladattava Klitorisvibraattori tarjoaa ylellistä nautintoa laatutietoiselle naiselle. Tämä klitorisvibraattori on jälleen yksi todiste siitä, että seksilelut voivat olla kauniita ja huomaamattomia uhraamatta tehokkuuttaan.

klitoris | Donna Shop

This page was last edited on 1 July 2018, at 12:22. Files are available under licenses specified on their description page. All structured data from the file and property namespaces is available under the Creative Commons CC0 License; all unstructured text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply.

Anatomian oppitunti – Lunette Kuukuppi

Siis klitoris vai klitoriksen huppu? Klitoris-lävistystä ei vältäämättä voi monellekaan laittaa, ihan anatomisista syistä. Hupun lävistys on helppo, nopea ja nopeasti paraneva. Ja ihan kiva

Category:Clitoris - Wikimedia Commons

klitoris huppu

Normaalissa alatiesynnytyksessä emätin toimii synnytyskanavana. Emätin on hyvin joustava, ja siksi normaalisti syntyvä lapsi mahtuu kulkemaan emättimen läpi. . Alatiesynnytyksessä joudutaan joskus tekemään välilihan leikkaus, joka tehdään emättimen aukeamisen helpottamiseksi juuri ennen lapsen pään ilmestymistä emätt

Klitoris paremmin esiin | Keskustelu | Anna

91.2k Posts - See Instagram photos and videos from ‘clitoris’ hashtag

#clitoris hashtag on Instagram • Photos and Videos

KLITORIS JA KLITORIKSEN HUPPU Jos haluat orgasmin – ja mikset haluaisi – sinun on hyvä tietää, missä klitoris on ja selvittää tämä myös koskettelemalla! Klitoriksen ainoa tehtävä on tuottaa seksuaalista mielihyvää ja se onkin erinomaisen tärkeä tehtävä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Tunnetuin paikka naisten intiimeille lävistykselle. Ensinnäkin, kun puhua klitoris lävistäneet tarkoitti täysin vaakasuora huppu lävistyksiä klitoris, kauniisti sisustettu ringlet, Grilli, mikrobananchikom molempia.

Tunnistatko kuvasta klitoriksen tai emättimen? Naisen

Kipeytymisen voisi aiheuttaa myös rajumpi seksi tai masturbointi esim. voimakkaalla hieromasauvalla, jossa klitoris joutuu voimakkaalle hankaukselle. Jos tällaiset aiheuttajat eivät tule kyseeseen, niin silloin syynä voi todellakin olla tulehdus tms., joka vaatii jo oiekan lääkityksen.