mies seksi ei kiinnosta


Seksi ei kiinnosta

Koska väittäisin, että tämäkin on yksi syy, miksi seksi ei maistu. Ei kukaan, mies tai nainen, jaksa olla kiinnostunut seksistä, jossa ei koskaan pääse laukeamaan!! Toisaalta on surullista, kuinka moni mies ei tajua, että naisen orgasmin saaminen on usein " isohkon työn takana" . Näin se vaan on.

Minkälainen mies ei saa seksiä? | Keskustelu | Anna

mies seksi ei kiinnostaMe emme riitele. Kenelläkään ei ole mitään suurempia ongelmia paitsi minulla, koska mieheni kiinnosta minua miehenä enää yhtään. En halua halata miestäni enkä pussaa häntä kuin pakosta lasten takia. En koskaan tee aloitetta seksiin, koska seksi hänen kanssaan ei kiinnosta minua yhtään.

Yleisimmät syyt, miksi mies ei halua seksiä kumppaniltaan

Aluksi seksi on sujunut, on ollut paljon halua, mutta pikkuhiljaa se, joka haluaa vähemmän, alkaa johtaa tilannetta. Kumppanille seksi ei sen sijaan ole enää ollut omannäköistä. Hän on se, joka joutuu valppaana odottamaan, milloin se toinen haluaa. On ollut myönnytyksiä, on ollut riitaa.

Keskustelu - Kun seksi ei kiinnosta pätkääkään | Seksi | Vauva

Miksi kaikkia ei kiinnosta seksi? Ikivanhaan kysymykseen on nyt haettu vastausta tutkimuksen keinoin. Tutkijat havaitsivat, että seksimotivaatiossa oli selkeitä eroja riippuen siitä, onko naisella diagnosoitu häiriö, joka vaikuttaa seksuaaliseen kiinnostukseen ja kiihottumiseen.

Naisia ei kiinnosta heikkolahjainen mies. - Sinkut - Suomi24

Oli tähtiin kirjoitettu, ettei seksi ole minun asiani, paitsi tietysti itsetyydytys ja oikean aktin pohdinta siinä samalla. Kuinka monet tuhannet kerrat ehtikään pohtia miltä tuntuisi.. Vastaus minkälainen mies ei saa seksiä: tavallisen näköinen, ystävällinen, kohtelias, naisista aidosti pitävä ja heitä ihmisinä pitävä

Seksologi: jos toinen ei halua seksiä eikä keskustelu auta

Seksi on hiipunut korkeintaan kertaan kuussa. Vaimoa ei enempi seksi kiinnosta, näin on sanonut, että hän on tyytyväinen kertaan kuussa. Minä pidän yhä vaimoani seksikkäänä ja haluttavana ja haluaisin seksiäkin useammin, jos edes kerran viikossa. Tähänkö se on miehen tyytyminen, että seksielämä loppuu nelikymppisenä?

Miksi seksi ei enää kiinnosta? - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

mies seksi ei kiinnostaSeksittömyys on suhteelle vakava paikka. Kun seksiä ei harrasteta, jää vain paksuuntuu. Seksittömyyden kuolemankierteen voi yrittää katkaista, jos ymmärtää miten mies ajattelee. ”Takana viisi vuotta avoliittoa eikä miestä kiinnosta seksi ollenkaan, missä vika?”

Mistä haluttomuus johtuu? 14 syytä, joiden vuoksi seksi ei

mies seksi ei kiinnostaJos seksi on paskaa ja mies on kuin hiiri, niin mikä ihme siinä on että hänelle ei mene kaaliin että ei kiinnosta. Olen kyllä lähtenyt kesken seksinkin lätkiin kun ei siitä tullut mitään. Äijä vain ähelsi jollain puoliveltolla ja ei siitä vain tullut mitään.

Miksi mies ei halua harrastaa seksiä? Miehet vastaavat

"Miksi mies ei halua? Eli meillä mies sanoo rakastavansa minua, mutta seksiä ei ole suhteessa ollut enää pitkään aikaan. Juovuksissa sitten taas tuntuu, että hän haluaisi sekstailla joka naisen kanssa, joka vaan lähettyvillä on, mutta minä en kelpaa.