milloin seksiä pettämisen jälkeen


Keskustelu | Anna

Erosimme yli 20 vuoden suhteen jälkeen. Eroni jälkeen olen kaivannut yhdessä nukkumista ja sellaista. Olen harrastanut seksiä eron jälkeen, mutta minun mielestäni seksi kuuluu parisuhteeseen, enkä hyväksy yhden yön juttuja. Seurustelin tovi sitten puolisen vuotta naisen kanssa, jonka kanssa ei päästy käden mittaa lähemmäksi.

Pettämisen jälkeen | Keskustelu | Kaksplus

Nyt kolmen vuoden jälkeen asia ei enää juurikaan vaivaa, tosin kyllä muista sen aina. Mieskin on toivoakseni pysynyt ruodussa ja nyt jo odottelemme toista lasta, vaikka aikoinaan vannoin, että toista en hänen kanssaan enää koskaan tee! Uskon, että selviät kyllä pettämisen yli.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

Keskustelu - Pettämisen jälkeen? | Sana vapaa | Meidän Perhe

milloin seksiä pettämisen jälkeen

Nyt asiat saatiin sovittua ja hän on kokoajan väittänyt ettei ole pettänyt.. Ja uskon sen.. Palasin kotiin 3 kk jälkeen vaikka tiesin että hän on eron aikana käynyt treffeillä mutta kielsi olleensa sängyssä.. Nyt kun palasin niin kertoi että on se mies ollut meillä yötä ja ovat harrastaneet seksiä meidän kodissa.. Lähdin taas..

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

En ole päässyt yli, enkä jatkanut elämääni miehen kanssa (kiinnijäämisestä nyt 3 vuotta). Tosin nyt hän oikeasti alkanut ymmärtää ja myös osoittaa katumusta ja anteeksipyyntöä, ja kait ymmärtänyt senkin, että hän on minut menettänyt ihan omalla toiminnallaan, se on jonkin verran helpottanut omaa oloa ja tuonut suhteeseen ystävällisyyttä, jos ei nyt muuta lämpöä.

Miten mies käyttäytynyt pettämisen jälkeen? - Uskottomuus

milloin seksiä pettämisen jälkeen

Minun mielestä pettämisen jälkeen voi heittää toisen ovesta pihalle. Vaikka kuinka uskoo,että suhde alkaa toimiin,kun kertoo toiselle pettäneensä,niin tosiasia on se,että toinen tulee sen pettämisen aina muistamaan ja miettii monesti,et tekeekö puoliso sitä toistenki.

Keskustelu - milloin ootte pystyny seksiin pettämisen jälkeen

Jos ei ole varma, miten suhteessa luottamuspulan jälkeen etenisi, kehotan puhumaan ainakin parisuhdesopimuksesta. Ihmiset tekevät suhteessaan yleensä sanattomia sopimuksia, eli olettavat, että parisuhteessa toimitaan tietyllä tavalla. Kumppanit voivat kuvitella sopineensa asioista samalla tavalla, mutta tarkoittavatkin ihan eri asioita.

Pettämisen jälkeen | Keskustelu | Anna

milloin seksiä pettämisen jälkeen

Väinö Lumilinna: Nussin siskojani ja vähän äitiänikin pimppi tarinoita suomalaiset seksi keskustelut, seksi tarinat, chatit, seksikaupat, vitsit, iloseuralaiset ja paljon muuta.

1/50

Keskustele ihmissuhteista, julkkiksista, hyvinvoinnista, henkisyydestä, ruoasta, muodista ja kauneudesta, kaikesta elämänkirjoon kuuluvasta. Tervetuloa!