mulla on iso kyrpä


Keskustelu - ISO muna | Sana vapaa | Meidän Perhe

mulla on iso kyrpä

Mulla myös samanlainen kokemus saunareissusta äidin kanssa. Oli saman ikäinen 14v kun äidin kanssa saunoimme. Äidin alapesua katsellessa kaluni kovettui ja nousi pystyyn. Äiti sen nähdessään naurahti ja sanoi että tuommoinen ja jatkoi pesua. Olen saanut monta seisokkia äidin kanssa jälkeenkin päin, mutta niistä en nyt viitsi kertoa.

mulla on iso kyrpä - YouTube

Poikani Janne oli tullut miehen ikään. 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi minä maksoin ajokortin ja isäni osti Jannelle auton. Kevät oli tullut jo aikaisessa vaiheessa, joten pakkasimme poikani kanssa tavarat ja lähdimme ajelemaan mökille, missä isäni meitä jo odotteli.

Koodi.net - Tarinat

No tuota. Mulla on tiukka, useamman lausunnon mukaan. Jopa sellasen miehen mukaan jolla on mun mittapuulla varmaan pienin tai toisekspienin mitä oon nähny. Se on mun lihaksista sit kiinni jo siinä vaiheessa. Mutta, isoin mitä oon saanu, oli niin iso, että ku toisen kerran sain niin oltiin _aavistuksen_ varovaisempia.

Keskustelu - Iso kyrpäiset miehet | Seksi | Vauva

Meksikossa asuva Roberto Esquivel Cabrera on ollut laajalti mediassa, kun hän paljasti omaavansa 48 senttiä pitkän peniksen. Se on tiettävästi yksi maailman pisimmistä.

NovaPeliVideot - PIENI MUNA VAI ISO MUNA? | Tubettajat

mulla on iso kyrpä

Totuus on se, että iso kulli on paras, varsinkin paksu. Jopa tällaiselle treenatulle pikkupillulle. Se on katsokaas orgasmin saanti ihan helvetin paljon helpompaa ja uuuuhh nautittavampaa kun saa täytettä enemmän kuin mahtuisi. Silloin ei jätkän paljoa tarvitse edes liikehtiä, kun mulla tulee jo.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Mun hengitys oli sellaista huokailua. Paita rullautui pois, nostin kädet ja se oli tipotiessään. Hame lähti. Antti työnsi lantionsa mun peppua vasten, saatoin tuntea kuinka suuri kyrpä jo ponnisteli hänen housuissaan. Koetin sitä jo saman tien.. kyllä se oli iso, ei siitä mihinkään päässyt. Rintsikat lähtivät..

Koodi.net - Tarinat

mulla on iso kyrpä

Täällä valitetaan kalun koosta ja jotkut kertovat isoista mutta mulla on oikeasti iso, kaikki naiset on sanoteet että se on isoin mitä ovat oikeasti nähneet. Ja mitkä ovat strategiset mitat. Voitte itse käydä katsomassa vessassa tai kylpyhuoneessa. Eli kaluni pituus on 23 senttiä eli sama kuin talouspaperihylsyn.

Lil Jonninen – Feti$$i Lyrics | Genius Lyrics

Ei mulla ollut siihen vastaan sanomista, ittehän olin hommaan suostunut. Se käveli mun sängyn viereen ja alko ottaan vaatteita pois. Se näytti ihan helkkarin hyvältä alastomana ja iso kyrpä pystyssä. Vedin ittekin farkut ja t-paidan pois. - Miten sä haluut mut? - Mee tohon selälles, se käski.

Keskustelu - Erektio saunassa | Seksi | Vauva

ja voi jestas mulla kans on pimpsa märkänä kun muistelen meidän seksiä. Joka paikassa naiset toitottaa että iso muna on kamala ja kukaan ei halua sellaista mutta paskat sanon minä, ne naiset ei ole isoa saaneet!