olenko lesbo vai hetero testi


olenko lesbo testi

Olen siis 16-vuotias pian 17 - vuotias tyttö. Eli en siis tosiaankaan ole varma olenko bi, lesbo vai hetero. Minulla on ollut kaksi suhdetta pojan kanssa jotka kumpikin päättyivät omasta aloitteestani sillä yhtäkki

Alaston miesvartalo ei kiihota minua, olenko lesbo? - Vauva

"ole ollu kuin yksi joka kiihotti, ei sattunu oleen se joka pääty aviomieheksi :(En silti ole lesbo.". "jos vastaan tulisi alaston Timo Jutila tai Martti Ahtisaari niin kävisi kyllä hymyilyttämään jostain muusta syystä kuin himosta.Ei saa olla läskiä, muttei kyllä liikaa lihastakaan tai karvoitus

Mensan testi | sivu 17 | MuroBBS

olenko lesbo vai hetero testiPääsääntöisesti ihmiset ovat joko hetero-, homo- tai biseksuaaleja, osa taas ei halua edes määritellä itseään mihinkään edellä mainittuun ryhmään, ja se on jokaisen ihmisen oma henkilökohtainen asia. Jokaisella ihmisellä on oikeus itse päättää mitä on.

Keskustelu - Kleinin seksuaalisuus testi | Psykologia, aivot

olenko lesbo vai hetero testiLukijamme pohtii voiko 65-vuotiaana huomata olevansa lesbo tai homo. Näin vastaa asiantuntijamme Sari Mäki. Kysymykseni on vähän nolo. Olen 65-vuotias nainen, lapsiakin on ja lapsenlapsia, ja elän mielestäni onnellisessa heterosuhteessa.

Testaa.net - Seksuaalisuustesti

Tee testi ja totea kuinka paljon draamaa olet jo päästänyt omaan elämääsi. Sillä voit selvittää oletko tyyni ja viileähermoinen vaiko jo täysiverinen Drama Queen, jonka elämä on yhtä suurta näytöstä. ;o) Heteronoloinen? Oletko stereotyyppihintsukka vai "valtaväestöön" sulautuva?

Oletko niin hetero kuin luulet-testi | sivu 5 | Keskustelu

testimaa.com

RFSU Kysy seksistä: Onko minusta tullut lesbo? - Kysy

olenko lesbo vai hetero testiMulla on vaan tyttö puolisia kavereita eikä yhtään poikaa. Kun mietin esimerkiksi itseäni parisuhteessa tai semmoisissa jutuissa niin en osaa ajatella itseäni pojan kanssa. Mun mieltä painaa tää asia tosi tosi paljon kun en tiedä oonko mä lesbo, bi vai hetero.

Keskustelu:Luettelo tunnetuista homo- ja biseksuaaleista

"Sain tietää tänään jotain uutta. Olen homo. Se on todella hienoa, sillä en ymmärrä, miksi siitä huolimatta nautin ja fantasioin enemmän seksistä naisen kanssa.

Olenko homo tai Bi seksuaali - Nuortennetti

Oletko niin hetero kuin luulet-testi. 46%..ja mä sentään olen oikeasti lesbo. Vai olenko sittenkään, identiteettikriisi. onko enemmän vai vähemmän

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

olenko lesbo vai hetero testiNyt tähän voisi joku sanoa että olen bi. Sitä on hankala arvioida, itseni myös, sillä vieläkään en tiedä, olenko homo, vai hetero. Ja Bi:nä oleminen ei loppujen lopuksi ole helppoa, jos haluaa vakituisen parisuhteen, toisesta sukupuolesta on silloin luovuttava.

Testaa.net - Seksuaalisuustesti

olenko lesbo testi Haluaisin tietää, olenko lesbo vai hetero kun olen ihastunut molempii. Koen suurempaa ihastumista siihen tyttöön, enkä ole uskaltanut kertoa siitä kellekkään, koska minua pelottaa.

Inhimillinen tekijä: Ei nainen eikä mies | Elämä | yle.fi

olenko lesbo vai hetero testiAlla oleva testi kertoo, mikä seksuaalinen suuntautumisesi todella on. Tämä puoliksi leikkimielellä tehdyn testin tulisi kertoa melko tarkkaan seksuaalinen suuntautumisesi. Tee testi ja kommentoi, olimmeko oikeassa. Testi lähtee käyntiin alla olevasta "Lets Play" -painikkeesta.