seksi ruotsiksi


SUUSEKSI suomesta ruotsiksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-ruotsi)

Tämä ei taida olla Jone sun oma novelli? Oon melko varma, että oon lukenu saman englanniksi/ruotsiksi jollain toisella foorumilla… Siksi tuo dialogikin on niin outoa, kun ei se ole kunnollista suomea vaan ihme töksähtelevää kieltä.

Äidin pikku poika | Seksinovellit

Esimerkit. Miten sulla menee seksiosastolla?. How's your sex-life been lately? (lit.: How are you doing in the sex department?) Loppupäässä junaa oli yksi osasto tyhjä, joten istuin sinne.

nihkeä - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

Jalkapallo ja seksi eivät kulje käsi kädessä. Dessutom är filmen späckad med obscent språk och övertydliga sex- och våldsscener, vilket är någonting unikt på festivalen.Elokuvaa värittävät myös säädytön kieli sekä avoimet seksi- ja väkivaltakohtaukset, jotka tekivät siitä poikkeuksellisen festivaaleilla.

seksi suomesta ruotsiksi - RedFox Sanakirja

seksi ruotsiksiseksi dame i lepe mame. 13k likes. sve objavljene slike su stigle u inbox ili su skinute sa pretraŽivaČa. slike ne skidamo sa fb profila. saljite nam

Käännös ruotsiksi - Seksi - Suomi24 Keskustelut

seksi ruotsiksinihkeä: (epämiellyttävän) kostean tuntuinen, kosteahko, nahkea. Esimerkiksi: Hiestä nihkeä paita. Mikä on nihkeä. Mitä tarkoittaa nihkeä. Ilmainen

Äidin pikku poika | Seksinovellit

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

huomiseksi - käännös englanniksi - bab.la Suomi-Englanti

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

seksi seksi - YouTube

seksi ruotsiksiTämä ei taida olla Jone sun oma novelli? Oon melko varma, että oon lukenu saman englanniksi/ruotsiksi jollain toisella foorumilla… Siksi tuo dialogikin on niin outoa, kun ei se ole kunnollista suomea vaan ihme töksähtelevää kieltä.

SUUSEKSI suomesta ruotsiksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-ruotsi)

Esimerkkejä "huomiseksi"-ilmaisun käytöstä englanniksi. Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. bab.la ei ole vastuussa niiden sisällöstä.