seksi vasektomian jälkeen


Miehen sterilisaatio: Mahdollisista sivuvaikutuksista

Vasektomian purun jälkeen monien miesten hedelmöittämiskyky jää kuitenkin alentuneeksi, jolloin lasten hankinta voi muodostua ongelmalliseksi. Terve.fi –sivuston Kysy asiantuntijalta-osioon oli jätetty kysymys, joka koski vasektomian purun jälkeistä lapsensaannin todennäköisyyttä. Kysymyksen oli jättänyt terve 30-vuotias nainen

Minusta on moninaiseksi | Erään naisen seksuaalisuuden

Kannattaa soitella sairaalalle lähetteen jälkeen ja pistää itsensä peruutuspaikkalistalle, muuten jonot ovat 6-12kk. Joku hyvä syy pikaiseen toimenpiteeseen on hyvä kertoa myös ;) Operaation jälkeen lääkäri kysyi että maistuuko konjakki ja kaivoi kaapista putelin ja pisti hömpsyt lääkekippoon.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Vierailija: "* kuinka pian seksiä vasektomian jälkeen?* kipuja tai muuta muutosta seksielämään ko. toimenpiteen jälkeen?". "Kiinnostava aihe!". "Seksiä voi harrastaa noin viikon kuluttua toimenpiteestä. tämä tietysti riippuu haavojen paranemisesta.Kipuja tai muuta muutosta ei ole.

Keskustelu - Seksi vasektomian jälkeen | Sana vapaa | Meidän

No viriilinä miehenä kolme päivää kärsin olla ilman seksiä, kipuja kun ei ollut kuin ihan pientä arkuutta, lääkkeitä en syönyt. Seksi tai orgasmi ei sattunut, mutta itse suoritus läpsytti kasseja sen verran antaumuksella mamman alapäätä vasten että murkulathan siitä sitten kipeytyivät aika pahasti muutamaksi viikoksi.

Vasektomia, tytöt tykkää? | sivu 6 | Pakkotoisto.com

seksi vasektomian jälkeen

Sterilisaatio voi pettää eli siemenjohdin yhdistyä uudelleen, vaikka se onkin harvinaista. Tätä tapahtuu 0,1 - 0,6%:lla miehistä ja niin kuin arvelit, yleensä tämä sterilisaation pettäminen tapahtuu pian toimenpiteen jälkeen, harvoin enää vuosien kuluttua.

”Miehelleni tehtiin vasektomian purku 6 kk sitten. Onko

Toimenpiteen jälkeen olo oli lähinnä helpottunut, nyt se on tehty. Minä tein sen pitkän harkinnan jälkeen ja tällä hetkellä ei kaduta, enkä usko siihen jatkossakaan. Minä tein sen osin itsekkäistä syistä, mutta myös säästääkseni vaimoani. Minulle toimenpide helpompi, kuin mikään ehkäisymenetelmä vaimolleni.

Vasektomia? - Vanhempien terveys - Vauva.infon foorumi

seksi vasektomian jälkeen

Aikanaan huomasin tuon kivun loppuvan yhdynnän jälkeen ja olevan poissa n.viikon. kivut jäi pois n.6-sitten kun erosin ja kumppani vaihtui. Nykyisin kipua ei ole kun seksiä on säännöllisesti, toisin kun ennen seksi oli vallan väline. En suosittele kenellekään jolla ei ole riittävän usein seksielämää joka pitää kivut loitolla.

Suuremmat halut ja vahvemmat erektiot! Tutkimus: Miesten

Seksi hommiin ryhdyin 4 pvä leikkauksesta Tomitin ensimmäisen siemenneste näytteen labraan 1 kk jälkeen leikkauksesta tulos oli negatiivinen l. ei eläviä siittiöitä. Seuraavat kaksi näytettä taas kuukauden välein. Ehkäisystä pitää huolehtia niin kauan että kolmesta peräkkäisestä näytteistä saa negatiivisen tuloksen.

kokemuksia VASEKTOMIASTA ? - Isien jutut - Suomi24 Keskustelut

Eli pitäisi vasektomian jälkeenkin käyttää aina tulevaisuudessa tuplaehkäisyä. Siis kumia tai vaimon jotain hormonaalista ehkäisyä. Tai jopa niin että mulla kumi ja vaimolla pillerit. No on reilua totta maar. Että vasektomian jälkeenkin pitäisi värkätä noiden kanssa että olisi 100 % varmaa eikä se olisi varmaan sittenkään.

Vasektomia ei vaikuta erektioon – ”Yhdynnässä voi olla vaikka

Neljä kymmenestä miehestä kertoi seksielämänsä parantuneen "huomattavasti" vasektomian jälkeen. 12,4 prosenttia miehistä sanoi harrastavansa enemmän seksiä kuin ennen vasektomiaa. Yllättävää kyllä, myös vasektomian hankkineiden miesten kumppanit kertoivat libidonsa nousseen.

vasektomia | sivu 4 | Keskustelu | Kaksplus

Pyysin, että mieheni kirjoittaisi jotakin hänen tunteistaan vasektomian jälkeen. Itse en tosiaan ole huomannut mitään eroa; seksi tuntuu ihan yhtä hyvältä kuin ennenkin. Teknisesti ottaen niin siemensyöksyn koostumus tai määrä on pysynyt samana, mitä minä …

Vasektomia, tytöt tykkää? | Page 14 | Pakkotoisto.com

Kuten olen jo aikaisemmissa kirjoituksissani maininnut minua huolestutti vasektomian mahdolliset sivuvaikutukset. Leikkauksen jälkeen tuntui siltä, että kivekset olivat herkistyneet. En puhu nyt mistään kivusta, vaan siitä että tulin yllättäen tietoiseksi siitä, että minulla on kivekset.