sektion jälkeen seksiä


Sectio ja seksi? | Vau Foorumi

Samat ohjeet seksin aloittamisesta pätevät niin sektion kuin alatiesynnytyksenkin kokeneille. Sektiohaavan paraneminen vie keskimäärin muutaman viikon, mutta lihaskudokset eivät välttämättä toivu yhtä nopeasti. Kohdun puhdistuminen aiheuttaa jälkivuotoa myös keisarileikkauksen jälkeen.

jälkivuoto seksi

viikko sektion jälkeen oli jo ihan hyvät fiilikset liikkua, ei sattunut ollenkaan (mulla pystyviilto joka kätilön mukaan on kipeempi). tikit oli kyllä aika ärsyttävät, mulla ne otettiin pois 10. päivä. sen jälkeen helpotti se kiristely ja epämukavuus. mutta eihän se tarkoita että oisit parantunut..

Seksi synnytyksen jälkeen - mielessä pidettäviä asioita

sektion jälkeen seksiä

Ennen tuota ei tehny edes mieli kun oli niin kipeä olo, tosin hakasten poiston jälkeen helpotti paljon. Ekan kerran jälkeen on makuuhuonehommat sujunut samaan tapaan kun ennenkin(mitä nyt pikku-isäntä välillä keskeyttää). Bonuksena todettakoon, että orgasmiherkkyys on parantunut sektion jälkeen!

Seksi sektion jälkeen? | Keskustelu | Kaksplus

Mulle tehtiin hätäsektio eli navasta alaspäin haava. Seuraavana aamuna olin tosi kipee mut illalla pääsin jo vessaan omin avuin. kotiin neljäntenä aamuna jonka jälkeen en tarvinu enää kipulääkkeitä. Seksiä kokeiltiin onnistuneesti jo neljän viikon päästä ja salille lähdin kun en jaksanu oottaa kauempaa jo kuukauden jälkeen.

seksi sektion jälkeen | Keskustelu | Anna

Seksi synnytyksen jälkeen. Kaikenlainen hellyys ja hyvänä pitäminen on tärkeää myös synnytyksen jälkeen. Jälkivuodon aikana yhdyntöjä ei suositella tulehdusriskin vuoksi. Jälkivuoto kestää noin 2–6 viikkoa synnytyksen jälkeen. Myös repeämä tai leikkausarvet välilihassa voivat aristaa tai jopa olla este yhdynnöille.

Sektion jälkeen | Keskustelu | Anna

hmm.. mä olin ollut kait pari viikkoa (jos sitäkään) sektion jälkeen kotona, kun ekan kerran - varovasti tosin - seksiä harrastettiin. ekat kerrat oli tietysti vähän "outoja" kun haavaa varoi koko ajan vaikkei se mullakaan sua kipeämpi ollut. siitä noin viikon-parin päästä kaikki sujui jo normaalisti.. asennon valinta tietysti on hyvä tehdä niin ettei mikään hankaa just haavan

Seksi sektion jälkeen ? - Gallupit - Vanhempien jutut - Libero

On ihan normaalia, että lisätään liukasteita, vaikkei olisi edes synnyttänyt. E-pileritkin kuivattavat pillua. Reilusti aiemmin seksiä sektion kuin alatiesynnytyksen jälkeen? Mitä kipua on yhdynnässä muka, kun ei ole pillu kärsinyt yhtään kun ei ole alatiesynnytystä?

Keskustelu - Seksi synnytyksen jälkeen | Sana vapaa | Meidän

Mulle tehtiin kiireellinen sektio ja 2pvä sektion jälkeen lähdin jo kotiin. Seksi asia minuakin mietitytti ja kysyin äitiysneuvolan työntekijältä joka varoitteli kohtutulehduksesta yms. neuvoi odottamaan jälkivuodon loppumiseen asti vähintään 1kk vielä. Päätin vielä varmistaa asian sairaalasta jossa leikkaus tehtiin..

sektion jälkeen - Yleistä vauvoista - Suomi24 Keskustelut

sektion jälkeen seksiä

Ite nimittäin huomasin vauvan tulon jälkeen että molemmat häpyhuuleni (ja muutenkin koko alapää) on pienentyneet ihan sikana ja koska mieheni on suhtkoht hyvin varustettu se on tuonut pieniä mutkia matkaan. Eilen kun koitettiin harrastaa seksiä niin tunsin vaan semmoista vihlontaa alapäässä eikä siitä sitten tullut mitään.

seksi sektion jälkeen | Keskustelu | Kaksplus

Muutamia kertoja. Masentavaa lukea joka saakelin tuutista, että seksiä tekee mieli heti tai viimeistään parin kuukauden päästä synnytyksestä. Ei toimi mulla Miehellä kyllä olisi haluja, kaiken aikaa, mutta itse en vaan voi edes ajatella asiaa. Jo ekan lapsen jälkeen huomasin, että kammoan kosketustakin. Se vaan lähinnä ärsyttää.

Sektion jälkeen - Synnytys - Suomi24 Keskustelut

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Kauneus ja Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla sekä terve.fi:ssä. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen.