suuri seksi kysely


Keskustelu - SUURI SEKSI-GALLUP! | Seksi | Vauva

suuri seksi kysely

Voice.fi:n Suuri seksikysely paljastaa suomalaisten todelliset seksimieltymykset. Kysely on anonyymi. Arvontaan osallistuneiden kyselyn jälkeen antamat yhteystiedot eivät ole yhdistettävissä kyselyssä annettuihin vastauksiin.

Suuri Seksi Kysely - Image Results

suuri seksi kysely

Tervetuloa vastaamaan Me Naisten seksikyselyyn! Kysely on tarkoitettu vain naisille, ja siihen voi vastata ilman nimeä. Kyselyn tekeminen vie joitakin minuutteja, ja vastatessasi tulet kuin huomaamatta myös pohtineeksi omaa seksielämääsi.

Me Naisten suuri seksikysely naisille – osallistu! | Me Naiset

Hämeen Sanomien suuren seksikyselyn tulokset ovat tässä. 731 ihmistä kertoi seksielämästään tai sen olemattomuudesta. Yllätys yllätys: maakunnan seksipedot löytyvät Hattulasta. Tutkimusprofessori Osmo Kontulan tutkimuksissa on käynyt selväksi, että mitä enemmän parisuhteen peitto

Suuri suomalainen seksikysely paljastaa: näin suomalaisten

17.tuhminta mitä olet tehnyt? seksi junan vessassa tuntemattoman kanssa 18.mitä sanot parhaalla hetkellä? voihkin 19.onko sinulla fantasiaa jonka haluaisit elää? on 20.mikä kiihottaa sinua? ujo, mutta utelias suutelutaitoinen mies 21.kerro fetisseistäsi?ei ole 22.onko koolla väliä? ei kiitos isoa 23.oletko rakastellut julkkista?olen

Suuri IL-kysely: Saako pettää, jos seksi loppuu?

– Jokainen voi kokeilla, mitä on olla ilman vuosia, ja tuomita sitten vasta uskottomuuteen sortuvan, vastasi nimimerkki 7 vuotta ilman Iltalehden suureen pettämiskyselyyn. – Jos halutaan olla parisuhteessa, niin silloin ei petetä, tuomitsi puolestaan nimimerkki Elviira. Kysymys pettämisen

Seksitesti – Testaa, miten seksuaalinen ihminen olet!

suuri seksi kysely

Suuri kysely selvitti Seksi kuuluu monien suomalaisten arkeen, mutta sopivasta määrästä ihmiset ovat hyvinkin eri mieltä. Suhteet yli 3 vuotta sitten.

suuri seksikysely naisille!! - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Vierailija: "1. Minkä ikäisenä menetit neitsyytesi? 2.Lempiasento? 3.Kuinka pitkään sinun ja miehesi yhdyntä kestää? 4.Harrastatko pikapanoja? 5.Masturboitko?

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Lehdet -> 2/2019. Q-kautinen on Helsingin Yliopiston lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestön Lääketieteenkandidaattiseuran lehti.

Suuri seksikysely 2019 Survey

Olin entisessä parisuhteessa mustasukkainen, jopa pidin uhkana jos exäni jutteli naispuolisen ystävänkaa ja rupesin exääni syyttelemään, että niillä olisi jotain meneillään.. tai kerran exäni kehui näyttelijätärtä seksikkääksi tai kauniiksi, niin…

Ellien suuri seksikysely 2013: Suuseksiä vastaanottaessa

jolle seksi on vain panemista ja johon kelpaisi kuka tahansa nainen. En tosin ole koskaan muunlaiseen törmännyt. Hyvänä kakkosena tulee ne miehet, jotka kuvittelee, että naiset oikeasti tykkää niistä jutuista, joita pornossa tehdään. Kolmosena miespuoliset jakorasiat. Kasvoille runkkaaminen on loukkaavaa.

Seksi | Apu

Näin lukijat vastasivat, kun kysyimme, millaista on hyvä seksi. Tällaista seksiä saa vakituisessa parisuhteessa – tai ainakin 92 prosenttia Me Naisten seksikyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että seksi on parasta vakikumppanin kanssa. Nettikyselyyn tuli yli 800 vastausta. Vastaajista 91 prosenttia oli naisia.