synnyttäneen emätin


Enni Idin Taiteilijakoti - Home | Facebook

synnyttäneen emätinKun nainen imettää, emätin voi olla ihan jäätävän kuiva ja arka. ― Johanna Hautala – Kun nainen imettää, emätin voi olla ihan jäätävän kuiva ja arka senkin jälkeen, kun se on parantunut synnytyksestä, erikoislääkäri Johanna Hautala kertoo. – Avuksi voi ottaa apteekista ilman reseptiä saatavan paikallisestrogeenin.

HOLA -KOULUTUKSEN KÄYNEIDEN TERVEYDENHOITAJIEN KOKEMUKSIA

Lantionpohjan lihaksilla taas on suuri merkitys ja hyväkuntoinen nainen on "tiukin" oli lapseton tai synnyttänyt. Lepotilassa synnyttäneen naisen emätin voi jäädä ihan hieman lapsetonta laajemmaksi, ei mitenkään raolleen kyllä, jos se pilaa jonkun gynetarkistuselämän niin

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Ikääntymisen aiheuttamat muutokset eivät ainoastaan näy kasvoilla. Oman terveytensä ja itsetuntemuksensa nimissä onkin tärkeää seurata säännöllisesti esimerkiksi käsipeilillä oman emättimensä (lat. vagina) ulkonäköä ja hyvinvointia, jotta itse osaisi huomata mahdolliset muutokset alapäässään.

Miksi synnyttäneet naiset eivät kerro näistä? – Kamalimmat

Viimeinen piste kiihottavuudessa on, kun tiedän naisen synnyttäneen ja ajattelen hänen hedelmällistä kohtua, jonka myös muiden miesten sperma on täyttänyt ja hedelmöittänyt. Nyt naiseni ihana emätin ja kohtu täyttyy minun spermastani ja tekee saman. Liityn osaksi siihen miesten ketjuun.

Keskustelu - Miesten tapa hehkuttaa naisen emättimen

Vanhan naisen haiseva emätin. Nykyään monikaan ei enää ajattele sanan merkitystä, vaan käyttää sitä jatkuvasti, melkein joka lauseessa. Haista vittu, vitun huora! Vittu kun en osaa. Sulla oli vaan ihan vitun huono säkä. Mees ny vittuu siitä!

Pitäisikö naisen synnyttää hiljaa, palautuuko emätin ikinä

Vierailija: "Tämä kertoo siitä, etteivät miehet ymmärrä naisten anatomiasta mitään. Ei ole "löysiä" tai "tiukkoja" emättimiä. Kyseessä on lisäksi yksilöllinen ominaisuus eli esim. synnyttäneen naisen emätin ei välttämättä ole "löysempi" kuin synnyttämättömällä.

olempa miettinyt onko pimpeillä eroa (nimenomaan miesten

Varmista, että kaikilla on turvallinen olo. Minkäänlaista kiusaamista ei sallita, ja loukkaavia kommentteja esimerkiksi rodusta, uskonnosta, kulttuurista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai identiteetistä ei hyväksytä.

Vittu | Urbaani Sanakirja

– Ylipainoisen kudokset voivat antaa tavallista herkemmin periksi ja vatsaontelon sisäi­nen paine saattaa kasvaa. Se saattaa herkistää esimerkiksi virtsankarkailulle, lääketieteen tohtori ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Timo Pakkanen Sairaala Siluetista toteaa.

Keskustelu - pillun löysyys | Seksi | Vauva

Synnyttäneen naisen emätin on hieman väljempi kuin synnyttämättömällä, mutta tätä ei käytännön elämässä kyllä huomaa, eikä sillä ole vaikutusta esimerkiksi yhdyntään. Lantionpohjan lihaksien harjoittamista suositellaan kaikille synnyttäneille, myös sektioiduille äideille.

Keskustelu - Miesten tapa hehkuttaa naisen emättimen

Emätin laajenee naisen kiihottuessa ja "tiukentuu" orgasmia lähestyttäessa, ja "pehmeämmät" kudokset korostaa enemmänkin tätä eroa. Joten jos synnytyksen jälkeinen löysyys on ongelma, niin vika on joko a) naisen lp-lihaksissa / lihasten vaurioitumisessa synnytyksessa TAI SITTEN

Toipuminen synnytyksestä | Naistalo.fi | Terveyskylä.fi

synnyttäneen emätinVierailija: "Tämä kertoo siitä, etteivät miehet ymmärrä naisten anatomiasta mitään. Ei ole "löysiä" tai "tiukkoja" emättimiä. Kyseessä on lisäksi yksilöllinen ominaisuus eli esim. synnyttäneen naisen emätin ei välttämättä ole "löysempi" kuin synnyttämättömällä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

synnyttäneen emätin- Ei ole syytä kauhuun, jos kuulee, että itsellä on kohdun laskeuma, rauhoittelee Talvensaari-Mattila. Kyse on useimmiten hyvänlaatuisesta vaivasta – ei henkeä uhkaavasta sairaudesta.