tiedäksä mikä vittu tää on


Charlie Huddy, Scotty Bowman ja Peter Stastny | sivu 5

tiedäksä mikä vittu tää onNeed to translate "hyvää ystävänpäivää" from Finnish? Here's what it means.

Mikä vittu tässä nyt mättää? - YouTube

Hei, en voinut olla kirjoittamatta tätä. En tosin ole varma, sijoittuuko tapahtuma ihan julkisuskovaiseen kotiin, mutta siellä missä hongat oli korkeita ja lumipeite paksua vieläkin, on niin paljon lestadiolaisia, ettei tätä voi oikein muuksikaan sanoa.

oranssi.net

MONILÄÄKITYT IKÄIHMISET KOTIHOIDOSSA - KOKEMUKSIA LÄÄKEHOIDOSTA JA AJATUKSIA PALVELUN KEHITTÄMISESTÄ Kirsti Onditi Pro gradu -tutkielma Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikkö Terveyshallintotiede Oulun yliopisto Huhtikuu 2017

missä vanha koulu ? - Hip hop - Suomi24 Keskustelut

tiedäksä mikä vittu tää on”Okei, nyt mä haluun tietää et mikä vittu sua vaivaa”, Reetta viimein toteaa. ”Krapula sulta pitäis olla jo mennyt ohi. Mikä ton haahuilemisen ja koiranpentunaaman kanssa on?” ”No ei vittu yhtään mikään”, Rasmus ärähtää ja lähtee toiseen suuntaan. Joo-o, sillä tavallahan siitä päästäänkin.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Eikö sille yhdelle prkleen nilkille riitä mikään, menee ja vie vittu legendatkin, ihan kun se mulle enää kuuluis mutta mun sydän tulee aina olemaan pedon sydän. Mä otin mun tiukimman ilmeen se mikä mulla oli aina kun mä tein sopimuksia, mä tiedän että se saa vastapuolen jäätymään, se on tappava, puhdasta pelkoa.

Lähiöbaarin evp Sotilasmestari Rahkonen. – hybridguerrilla

tiedäksä mikä vittu tää on– Joo, iskä, joo, pane mua, anna mulle sun kyrpää, tää on niin hyvää, aih, pane mua, nussi mun pientä pillua, se on odottanut sua ja sun kyrpää, voi vittu mä tulen kohta, oih, oih, pane mua iskä pane mua, jooko, nussi mua, nussi, iskä… Annan huohotusten seasta lausumat rivoudet saivat tahtini kiihtymään.

Muusikoiden.net - Keskustelu - Led zeppelin (46/130)

tiedäksä mikä vittu tää onMikä lehti tää on? niin vittu ei tää 00 brasilialaista Ät Siellä on tostaan kans Saatanan hyvä on Geisha tiedäksä K: Joo mää oon kuu11u œisha se

What does "hyvää ystävänpäivää" mean in Finnish?

Kehitysvammaisten henkilöiden itsemääräämisoikeus 1 1 JOHDANTO Kiinnostus kehitysvammaisten oikeuksiin heräsi, kun työskentelin ensimmäistä

Vittu se mihinkään käänny! - YouTube

tiedäksä mikä vittu tää on- "Tiedäksä mikä ero on hampurilaisella ja panemisella?" "Ai et? No saanksmä sit tarjota sulle hampurilaisen?" - "Venaa hetki. Mä juon sut vähän kauniimmaks. Jutellaan sit." Jne. nämä on kaikki järjestään vitun huonoja vitsejä. [signature]"I stared at this wall for a thousand years and yet it didn't collapse.