tissit vai pylly


Keskustelu - Miehet! Kumpi sytyttää naisessa: rinnat vai

Tissit sekä pylly! Ensiksi tulee katsottua pylly.. rinnoista ei niinkään voi sanoa vaatteet päällä.. voi nimittäin olla ihan hirveät rusinapussit, mutta hyvien rintaliivien kanssa on kohotettu povi sitten näyttäväksi. Pyllystä näkee jo muodon ja koon housujen läpi, ellei housut ole löysän malliset.

Mikä naisen pyllyssä viehättää ? | Keskustelu | Anna

tissit vai pylly

Tissit paljaana vai pylly paljaana kouluun? Eli jos olis ihan pakko mennä kouluun/töihin ilman yläosaa (kaikki pois vyötäröstä ylöspäin) vai ilman alaosaa (kaikki pois vyötäröstä alaspäin) niin kumman valitsisit ja perustelkaa!

Tissit vai perse - Riemurasia

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Tissit Vai Pylly - Image Results

tissit vai pylly

Tällä kysymyksellä on tarkotus kartottaa, kiinnittääkö kaverit enemmän huomioo naisen rintoihin vai takapuoleen tai kumpaa näistä pidetään merkittävämpänä viettelyksen välineenä.

Mikä naisessa viehättää eniten: tissit, perse vai pimpsa

Eli iso takamus isot reidet, pieni vyötärö ja pienet rinnat vai isot tissit ja ei persettä? Tuntuu siltä että nykyään ensimmäisestä vaihto ehdosta pidetään enemmän..

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

tissit vai pylly

<Kenkälusikka> Kuvasta voi päätellä hyvin sen tekijän mielipiteen, kun kuva tisseistä on otettu hämärällä valaistuksella ja ilmeisimmin koti konstein, kun perse esitetään valoisassa ympäristössä. Olettettavasti myös kuva on otettu stu

MIEHET! Tissit vai perse? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Eli kyllä se perse sytyttä minut tehokkaammin. Pienet rinnat ja hyvä perse on suosikkiyhdistelmäni. Muistan menneisyydestä kyllä yhden tytön, jonka tissit ovat jääneet mieleen erityisen hyvin, ne olivat kyllä upeat (isot myös). Eli poikkeuksia on. Mutta hyvästä perseestä en saa katsetta irti yleensä.

TISSIT vai PERSE? - Riemurasia

isot tissit, hiukan roikkuvat vai pienet ja kiinteät, tai antaako isot tissit anteeksi muita "puutteita"? Itse tykkään sellaisista b-kupeista sopivassa rungossa

Iso perse pienet rinnat vs isot tissit pieni perse | Demi

”Kyllä se sopivankokoinen treenattu pylly on paras. Tietenkin naama ja tissit vaikuttaa myös, mutta takapuolta ekana katsoo.” Asiantuntija Tissit ja pyllyt vähän sivuseikkoja ”Hyvä ryhti, energinen ja positiivinen olemus, kaunis ja hoikka. Tietysti pitää olla sensuelli ja tyylikäs nainen.

Perse vai tissit? - Ihannenainen - Suomi24 Keskustelut

Tissit ehdottomasti, ei kahta sanaa. Rinnat ovat kaikkein naisellisin ominaisuus, siinä ei hyvä perse vaikuta paskan vertaa. Hyvänä esimerkkinä ex-muija, jolla oli aivan jumalainen pylly, mutta vain b-kupin tissit ja niin pienet eivät ikinä sytyttäneet.

Tissit paljaana vai pylly paljaana kouluun? | Demi

tissit vai pylly

Erään lukijani toiveesta kirjoitan aiheesta: tissit vai perse. Lisäsin blogin vasempaan reunaan kyselyn sekä miehille, että naisille, johon voit käydä vastaamassa kuuden päivän ajan. Miehille vähän simppelimpi, eli pidätkö enemmän naisen tisseistä vai perseestä?