treffi vitsi


Suomi24 Treffit uudistui - Suomi24 - Suomi24 Keskustelut

treffi vitsi

<Palle86> Miehen treffi-ilmoitus on paljon helpompi. Lukee siinä mitä tahansa niin se tulkitaan epätoivoiseksi. 2. 21.07.15 23:07 <jumutin> "ihan vitun läski" 0.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Päivi ja Ritva olivat lähteneet vähän viihteelle kaupunkiin kaksin ilman aviomiehiään. Valomerkin jälkeen he lähtivät kotimatkalle, ja lähellä kun asuivat, päättivät taittaa matkan kävellen.

Vitsi - Wikipedia

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista! Talleta pankkitunnuksilla. Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille. Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Suomi24 Treffit - Rekisteröidy

Tai vaan poistettu kokonaan. Aikoinaan kun Treffit-palvelua alettiin uudistaa, oli pyhä lupaus että perustoiminnallisuus pysyy maksuttomana. Sitten tulikin viestirajoitus jota perusteltiin häiriköinnin estämisellä.. Täysi vitsi koko suomi24!!

Tulkitse miesten treffi-ilmoitus oikein - HAUSK.in

Apua arkiseen ongelmaan ja viihdettä päivään Keskusteluista - Suomen suurin Treffipalvelu - Ilmainen kotimainen sähköposti - Tarjouksia ja alennuksia

Kehonkieli: näin toimit ensitreffeillä | Eliittikumppani

Englanninkieliset vitsit, English Joke, jokes. Olen saanut maailmalta ison kasan erilaisia vitsejä ja monet niistä on ollut oikein mukava kääntää, mutta jotkut ovat sellaisia, että ne on jostain syystä parempi jättää alkuperäiseen muotoonsa ja siksi tämä lista parhaimmista kohdalle osuneista englanninkielisistä vitseistä, joita ei voi tai kannata kääntää.

Suomi24 Keskustelut

treffi vitsi

Hauskoja kuvia, hauskoja vitsejä, hauskat kuvat, huumori kuvat, hauskat videot. Huumorintaju ja vitsi!

Päivän vitsi: Treffi-ilta

vitsi treffit. Vitsit - Suomi24 Keskustelut. Treffit.suomi24.fi Visit treffit Treffit.suomi24.fi receives about 33.2% of Treffit.suomi24 has a decent Google pagerank and bad results in terms of . Mankeli.com • vitsit - vitsejä kategorioihin järjestettynä vitsi treffit. Ai vitsi, mä oon hauska!

TREFFI-ILMOITUS: KOKKAAVA MIES – Liemessä

treffi vitsi

Vitsi (Greek: Βίτσι) is a former municipality in Kastoria regional unit, West Macedonia, Greece. Since the 2011 local government reform it is part of the municipality Kastoria, of which it is a municipal unit. It takes its name from Mount Vitsi which is the highest point within the municipal