vetäkää vittu päähän


Onko mitään paikkaa mistä voi tilata vaatteita/kenkiä, kun on

Mouhijärvellä on katkos vedenjakelussa torstai-iltana 25. huhtikuuta, tiedottaa Sastamalan Vesi. Katkos koskettaa Iltalanpolku-Hopuntie-Kuusitie-Lehmuspolku-Mäntykuja-Siilintie-Päiväkummuntie-Kutomontie sekä Siilinjärvi / Iso-Köhkörö välistä aluetta ja se alkaa kello 20.

Pölkyllä päähän - YouTube

edit: vetäkää vittu päähän. En minä näitä kirjoitusaiheita oo päättäny. Mää vaan sanoin että mitä tuolla lukee Kenelle Eurooppa on paratiisi? Pohdi kysymystä Hassan Blasimin runon (s. 6) valossa. Pakolainen paratiisissa jonka nimi on Eurooppa. Sinä pakenet kuolemaa. He iskevät sinuun rajalla.

Päivän Mietelause - sivu 3 - HaistaPaska.com - Keskustelualue

vetäkää vittu päähän<H&M > Haistakaa kaikki paska ja vetäkää vittu päähän!!! < Pera Pervo > Aahhh voi vittu kylläpä pierettää!!!!! < Pentti Pantio > Pieraisin autossa, pistin sisäilmakierrätyksen päälle ja lämmöt täysille!

Reaktioni ESA:n tiedemiehen joutuessa pyytämään anteeksi

vetäkää vittu päähänSeuraava Ensitreffit alttarilla -jakso on ehkä kaikkien aikojen hämmentävin – asiantuntija selittää, mistä Heidin raju reaktio Napakymppi-asiaan saattaa johtua

Ärsyttävät sanonnat ja kielivirheet - Mikseri.net

Jo itse kuiskaaminen sattuu päähän, mutta myös se vitun pussin rapina ja se saatanan suun litinä ja lätinä kun sitä availee, hyi. Vetäkää vittu vittu

Manitou Virginia Pink (additive free); (TOPPA) - Savukehinnasto

Listen to Hengentietäjät | SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.. Helsinki. 15 Tracks. 13 Followers. Stream Tracks and Playlists from Hengentietäjät on your desktop or mobile device.

Miten tunnistaa merkkamaattomien talvirenkaiden paikat? | MuroBBS

vetäkää vittu päähänSama koskee sanaa rasismi yleistettynä miksi tahansa syrjinnäksi. Sukupuolirasismi, ikärasismi, mitä helvettiä ikinä. Rasismi on rotusyrjintää, vetäkää vittu päähän tai jotain. Mitkä teillä ottaa aivoon? Nyt avaudutaan! Joo. Mua ottaa ihan sairaasti tollaset pikkujutut päähän. Haittaavat päivittäistä elämääni suuresti!

Seksuaalinen häirintä ja ahdistelu | Sivu 38 | Jatkoajan

vetäkää vittu päähänMateriaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen.

Mikä suomalaisia vituttaa? | Vitutus.org

< H&M > Haistakaa kaikki paska ja vetäkää vittu päähän!!! < Pera Pervo > Aahhh voi vittu kylläpä pierettää!!!!! < Pentti Pantio > Pieraisin autossa, pistin sisäilmakierrätyksen päälle ja lämmöt täysille! Lol < Orimattilan jouni > Ja tämä ilona vois tulla myös visiitille.!