vittu että vittu voikin vituttaa


V-laulu Antti Holma LYRICS

vittu että vittu voikin vituttaa

Vituttaa | Relaa.com vittu kun vituttaaa Muista poika aina vaan, niin paljon sitä täällä saa (Joo! Joo!) kun uskaltaa rakastaa. (Joo!) Vittu! Niin että kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä. Finnish profanity - Wikipedia Watch the video for Vittu kun vituttaa by Ismo Alanko for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Ai vittu kun vituttaa: Eniten vituttaa kaikki

Nyt kyllä vituttaa - Mikseri.net - Ilmaista MP3-musiikkia Vittu! Vittu että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei, Ei tänne tulla saaaa. Vittu! Voihan vittu pillu perseen kyrvänpää. Menkää helvettiin nyt, oon järkyttynyt. Jään sänkyyn itkemääään. Vittu, vittu, vittu Vittu, vittu, vittu Vittu, vittu, vittu.

Finnish profanity - Wikipedia

Punaviherkuplassa elävät wanabe-hipsteri-intellektuellit ja se että ne on heikossa itsetunnossaan vielä ylpeitä siitä. Kuvittelevat vielä olevansa parempia ihmisiä, jotka ovat aina oikeassa. Voi vittu että voikin vituttaa, onneksi Ruotsissa on asiat vielä paskemmin.

Suomi vituttaa : Suomi

Vituttaa sekin!). Vituttaa kylmyys, vaikka yleensä ei vituta. Vituttaa, että nyt liki nelikymppisenä vasta tajusin, että tää ei ehkä oo sitä elämää mitä haluan elää. Vituttaa, ettei ole sellaista ammattia, että voisin vaan myydä kaiken ja muuttaa rannalle. Voi vittu että tänään voikin vituttaa!

Antti Holma - V-Laulu lyrics

vittu että vittu voikin vituttaa

SAATANA, ET mua vituttaa! Vittujen vittu! Vituttaa, saatana. Perkeleesti voikin vittuttaa! SAATANA, KUN VITTU! VITUIKS MENEE KAIKKI! SAATANA, MÄ en halua et se kiva asia mun lomas menee vituiks! Voi saatana, kun mua vituttaa. Ei vois enempää vituttaakaan! Saatana! Helvetti! Perkele! 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 ETTÄ MUA VITUTTAAKIN!

Vittu kun vituttaa — Ismo Alanko | Last.fm

vittu että vittu voikin vituttaa

Ismo Kullervo Alanko (born November 12, 1960, Helsinki, Finland) is a popular Finnish rock singer/songwriter. Raised in Joensuu, Finland, he catapulted to fame in 1980 in a band called Hassisen Kone (Hassinen's Machine, after a local sewing machine shop), which won the Finnish championship in a band competition.

VITTU KUN VITUTTAA - YouTube

vittu että vittu voikin vituttaa

Vittu, että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei. Ei tänne tulla saa . Vittu! Voihan vittu, pillu, perseen kyrvänpää

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vittu se vituttaa kun koko helvetin kaupunki puhuu susta paskaa ja sulle lähetellään tappo sekä hakkaus uhkauksia sekä se että muija kattelee toisia jätkiä ja sen lisäks vituttaa kun ihmiset on kaksnaamasia vitun mulkvistejä ja tekis mieli tappaa ja hakata ne vitun kusipäät ja se että kaikki vittuilee ja se että mua on kiusattu jo

Vituttaa, vituttaa, saatana! - Pulinat - Suomi24 Keskustelut

vittu että vittu voikin vituttaa

Usein sitä havahtuu miettimään kuinka paljon asiat yksinkertaisesti vituttavat. Oikeastaan voisin todeta, että eniten vituttaa kaikki. Olen varma, että väestöstämme löytyy myös muita kaltaisiani; älykkäitä lajimme valioyksilöitä, jotka kantavat harteillaan tätä vitutuksen taakkaa.

Antti Holma teki ronskin jäähyväislaulun: herpes, Prince ja

Vittu! Voihan vittu, pillu, perseen kyrvänp sanat | PETRI NYGÅRD Vittu! Vittu että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häritkö hei Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. V-laulu (Lyrics) - YouTube vittu sanat En haluu kahlita sua tai käyttää jesarii, mut oo välil kotona jo ennen hesarii. Sanot, et oot

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

VITTU! Vittu että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei, Ei tänne tulla saaaa. Vittu! Voihan vittu pillu perseen kyrvänpää. Menkää helvettiin nyt, oon järkyttynyt. Jään… 100.00 %: Laulu Petetyille Anssi Kela