vittu kun vitutaa


Vitutus – Hikipedia

Vituttaa se että ei vituta eilinen tappio, sen sijaan vitutaa ihan helvetisiti nämä turvekullit jotka tulee paasaamaan huonosta häviämisestä. Vittu! Oma isoisä on ihan samanlainen, ei seuraa urheilua lähes lainkaan, mutta silti muistaa vähintään kerran kuukaudessa ilmoittaa jokaisessa mahdollisessa paikassa IFK:n olevan paska!

Virallinen känni, krapula ja ryyppytredi | Page 18

Mua vitutaa suunnattomasti kun ihmiset haisee nin pahalta! Junassa se on kaikkein hirveintä. Joku murkkuikänen poika vetasee ne paskaset skeittikenkänsä pois ja koko vaunu haisee sukkahieltä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Haistakaapa paska kaikki te 100 tyyppiä, jotka tänäkin aamuna ootte käyny tsekkaamassa tän blogin uudet tekstit. Jos keskusyksikkönne olisi edes C64, niin oisitte hiffanneet jo pari vuotta sitten, että eihän ne Pasa ja Atpo enää mitään blogeja kirjottele, vaan sen sijaan leyhyttää takki auki pitkin kirjabileitä kertomassa ryysyistä rikkauksiin -tarinaansa:

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Käyttäjän mimttu kuva IRC-Galleriassa. Liity ilmaiseksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Keskustelu - Voi vittu kun vituttaa niin paljon, mies kutsui

VITTU MEIKÄ OLI SAATANA VITUTA KU EIVOI NUKU KU S VITUTA KU SYÖ LUTNA JA VITUUTA KU HALUIS MEN W Muoti ja bileet BILEET PÄÄLÄ KOKO AJAN BILET EI LOPU VAIKKA KON Kikkeli heiluu kesätuulessa Koska sinä olet vitun idiootti KUN JOKU SYÖ SU LEIVÄT ONN KAUKKA VIISSAS MUTA PILOOTI TAKI AINA MUODIS Musiikki en kerro

eniten vituttaa kaikki: "Ei, mä joudun taas meneen töihin."

vittu kun vitutaaVittuuntuneen ihmisen tunnistaa epätoivoisesta katseesta ja haluttomuudesta tehdä mitään mielekästä. Vitutusta on vaikea peittää, joten se tulee kyllä esille selvästi näkyvän yleisen turhautumisen ja ärtymyksen muodossa. Myös ihmisen puheesta voi päätellä vitutuksen. Esimerkiksi lause "Vittu ku vituttaa" kertoo asian suoraan.

Foorumi:Yleinen angstilaari/arkisto – Hikipedia

Aikuiset eivät kehtaa, mutta lapset sanovat mitä ajattelevat. Kerran kyllä ärsytti/nauratti, kun oltiin hiki hatussa siivottu ennen vieraita ja kun lapsiperhe tuli kylään, niin pienin kysyi heti että miksi täällä haisee niin pahalta ja miksi lattialla on kiviä.

eniten vituttaa kaikki

vittu kun vitutaaSEISKA.FI. Lähipiiri paljastaa: Maisa Torpan salasuhde valkeni rallitähti Jari-Matti Latvalalle – ”Nyt Jari-Matti tietää totuuden” Tanssii tähtien kanssa -kaunotar Veronica Verho on liikenteen väriläiskä – kuva 30 000 euron sponsoriautosta!

Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa * LYRICS * - YouTube

Kysyin, josko hän voisi tehdä liikettä esimerkiksi leuanvetotangossa, kun sattui olemaan tyhjänä. Vastahakoisesti äänekäs suostui. Hauskin oli kuitenkin vielä edessä. Hiljaisempi kaveri oli nyt siirtynyt penkille, kun tämä äänekkäämpi soitti suutaan ja veteli kerran kymmeneen minuuttiin yhden vatsasarjan.

No nyt vituttaa! | Page 32 | SAY - Spämmääjien Ammattiyhdistys

vittu kun vitutaavittu se vituttaa kun koko helvetin kaupunki puhuu susta paskaa ja sulle lähetellään tappo sekä hakkaus uhkauksia sekä se että muija kattelee toisia jätkiä ja sen lisäks vituttaa kun ihmiset on kaksnaamasia vitun mulkvistejä ja tekis mieli tappaa ja hakata ne vitun kusipäät ja se että kaikki vittuilee ja se että mua on kiusattu jo