vittu suomi


Urban Dictionary: vittu

vittu suomiPussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

Suomi poppia - Perkele Saatana Jumalauta Vittu - YouTube

suomi ei vittu perkele suomipaskaa vittu helvetti saatana suomitumblr. 1,173 notes. Reblog. Upea galaxy brain huomaus herra presidentti, arvasit meidän salaisuudet

Vittu joopa joo - Kemijärvi - Suomi24 Keskustelut

vittu. Alatyylissä, alatyylisesti. naisen (ulkoisista) sukupuolielimistä.. karkeana kirosanana. Esimerkiksi: Voi vittu! Haista vittu! Vitun äijä! Suksi vittuun! Kaikki meni päin vittua.

vittu - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

No kun rehellisiä ollaan, niin kyllä eläkeläisistä on pääsääntöisesti vain kuluja. Eläkeläiset käyttävät rahansa, siis eläkkeensä ruokaan ja lääkkeisiin sekä asumiseen.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

v i t t u . f i

Vittu – Wikipedia

finnish suomeksi oma suomitumblr suomipaskaa suomi paska vittu perkele oon niin hauska. 2,679 notes. Reblog. So proud to be Finnish, my fellow Finns knew how to vote

vittu (@euvittu) | Twitter

vittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

Urban Dictionary: vittu

vittu suomiVittu on vanha suomen kielen sana, joka tarkoittaa naisen ulkoisia sukupuolielimiä. Alun perin nimitystä käytettin synnyttäneen tai vaihdevuosiin ehtineen emännän sukuelimestä. Nykyisin sana kuuluu alatyyliin, ja sitä käytetään myös karkeana kirosanana. Vittu on ilmeisesti lähes tuhat vuotta vanha lainasana ruotsin kielestä.

Kaksi raskaana yhtäaikaa. VOI VITTU - Yhden yön jutut

niih.ite miettinyt tuota joskus ja hiki tullut kun onneksi vain yksi nainen oli ihan varma että raskaana on.mutta sitten 8päivää myöhemmin soitti iloisesti että punapäivät alkoi ja kertoi että tressiä ollut töissä ja näin.mutta sun aiheeseen ei tuota karkuun pääse kyllä mitenkään jossain vaiheessa julki tulee ja kas oveen koputetaan ja sieltä tyttö/tai poika toteaa että

Vittu Joo, Suomi Fuck Yeah, Finland - Home | Facebook

Pussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

Vittu Suomi - Image Results

vittu suomiYour browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

Ismo Alanko Säätiö - Vittu kun vituttaa - YouTube

The latest Tweets from vittu (@euvittu). meu amor, eu sou cantora 🎤 https://t.co/nPehAIDh4Z. São Paulo, Brasil